Галжитлобуд

Компанія «Галжитлобуд» займається будівництвом сучасних багатоповерхових житлових будинків європейського класу. Команда досвідчених спеціалістів сумлінно працює над своїми проектами та створює лише найкращі та найзручніші умови для проживання.

На сьогоднішній день продаж квартир у Львові досягає пікових показників після кризи 2008 року. Саме тепер люди почали оговтуватись від усіх цих різких фінансових перепадів і можуть собі дозволити купити квартиру у Львові.

Звичайно, що в таких умовах ринок переповнений і щоденно ми бачимо багато реклами та закликів. Різноманітні новобудови Львова пропонують нам за низькими цінами та зручними географічними місцями розташування. Тепер ви можете придбати житло як в центрі міста, так і на окраїні, по суті, з будь-якого боку міста.

На нашому сайті ви можете дізнатись інформацію про продаж квартир в новобудовах від компанії «Галжитлобуд». На сторінці Будівництво ви можете детально почитати про наявні вільні квартири та будівництва — місце розташування, планування, переваги тощо.

Зручне місце розташування наших новобудов дозволить швидко потрапити в центр міста як на своєму транспорті, так і громадським транспортом. Приємні мікрорайони з гарною інфраструктурою задовільнять потреби і молодих сімей, і людей літнього віку.

Все це та багато іншого є незрівнянною перевагою, що забезпечить мешканцям максимальний комфорт проживання.

Новобудова будується на вул.Щепова, 5а. Двопід'їздний дев’ятиповерховий житловий будинок на 50 квартир. Входи в будинок зі сторони внутрішнього дворику. Під'їзд до будинку зі сторони вул.Щепова. Паркування автомобілів мешканців та гостьові стоянки — на майданчику по вулиці поблизу території.

Зовнішнє утеплення типу по типу системи ,,ДРАЙВІТ”. Цоколь облицьовується фасадною керамічною морозостійкою плиткою. Сучасні ліфти.

Індивідуальне опалення. Джерелом тепла є індивідуальні котли, які встановлені в приміщеннях кухонь. Для встановлення обрані двофункційні котли потужністю 20 та 24 кВт TURBOMAX-PLUS фірми VAILLANT. Теплоносій — вода параметрами 80-60оС.

Проектом передбачене замощення доріжок, проїздів, розворотного майданчика, підпірні стінки. Використовуються кущі, засів трав, квітники.

Купуйте найкраще, купуйте з «Галжитлобуд»!